woensdag, 02 mei 2007

Het Triathlonseizoen 2007 komt eraan!

Roth 2005

Na enkele weken rust om de batterijen terug op te laden,na Hawaii,heb ik de training hervat .

Ik probeer nauwgezet het trainingsschema te volgen dat mijn trainer,Erwin Koninckx ,voor mij uitstippeld.

Na de lange wintermaanden heb ik in maart,een week doorgebracht in Roquebrune Sur Argens,tegen Nice en ben er gaan trainen op het parcours van de Ironman van Nice.Ik wil ook langs deze weg Jean-Paul en Rita Vandepoorte van harte bedanken dat ik bij hen mocht logeren gedurende die tijd.

Nu begin mei komt de eerste wedstrijd in zicht.Op 13 mei neem ik deel aan de kwart triathlon van Seneffe.De start is om 14.30,hopelijk komen er supporters een kijkje nemen,alsook in de volgende "thuiswedstrijd"

Want op 3 juni neem ik ook nog deel aan de halve triathlon van Leuven,start om 11.00.

Op 17 juni vertrek ik dan opnieuw naar Roquebrune Sur Argens en op zondag 24 juni start ik in de Ironman van Nice,een loodzware wedstrijd.

Vooral het fietsen is niet te onderschatten want er moet veel geklommen worden.

In 2004 heb ik er mijn eerste "grote" wedstrijd afgewerkt(toen was het een 3/4 triathlon) en  heb ik in feite daar ontdekt dat het langere werk me beter ligt dan de kortere afstanden.

Op 19 augustus zal ik ook de Ironman van Sherborne(Engeland)betwisten en zal dus dit jaar twee volledige triathlons proberen tot een goed einde te brengen.

In beide wedstrijden kan men zich kwalificeren voor Hawaii 2007,maar zelfs als ik mij moest plaatsen ,heb ik besloten van dit jaar  de verre(en dure) verplaatsing niet te ondernemen.

Dit is dan weer het  hoofddoel van 2008 ,wanneer Hawaii voor de dertigste keer georganiseerd wordt,dan zou ik er graag weer bij zijn...

Tot binnenkort op deze site voor meer nieuws ,wedstrijdverslagen en foto's

 

Groetjes,

Peter

ps: hierboven bijgevoegd  foto tijdens de  volledige triathlon van Roth  (Duitsland)in 2005

16:44 Gepost door peter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.